Ismertető:

A Yamoto Five egy olyan igényes kialakítású, strapabíró készülék, melynek tervezésekor az elegáns megjelenés és a megbízható, gyors működés volt a fő szempont. A nagyméretű (5") kijelző és az óriási 4 GB belső tárolókapacitás lehetővé teszi multimédia fájlok (képek, zenék, filmek) tárolását és élvezetes lejátszását is. Akinek ennyi tárhely sem elég, további 8 GB adatot vihet magával MicroSD kártyán! A hatalmas kijelző persze a navigáció használata során (navigációs program szükséges) is kapóra jön, hiszen egy-egy bonyolult kereszteződés "megfejtése" is sokkal egyszerűbb, mint egy telefon aprócska kijelzőjén! A 128 MB belső memória pedig lehetővé teszi, hogy akár több programot is futtathassunk egyszerre, amelyek között - a hasonló készülékektől eltérő módon - egyszerűen válthatunk! A készülék AV-IN bemenetének köszönhetően - egy kamera segítségével - tolatómonitorként is funkcionálhat. Bluetooth kihangosító, FM transzmitter: mi többet akarhatnánk?!
Bluetooth:

Az autóban kézből nem telefonálunk, mert veszélyes és mert megbüntet a rendőr… :-) Bluetooth kihangosító  a megoldás! A Yamoto Five készülék alapkiépítésben tartalmazza ezt az opciót. Csak össze kell párosítani a telefonnal és máris kezelheted hívásaidat, telefonkönyvedet, üzeneteidet, nagyobb kijelzőn, kényelmesebb, biztonságosabb használat mellett!

 

  


FM transmitter:

Vezetéknélküli kapcsolat az autó audiórendszere és a Yamoto Five között? Nem probléma, használd az FM transmitter funkciót! Csak állítsd be a kívánt frekvenciát a készüléken és az autó rádióján és máris hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, vagy a navigáció instrukcióit az autó hangrendszerén!

 

   


Multimédia lejátszó:

Megnéznél egy filmet, amíg várakozol? A Yamoto Five beépített média lejátszója (audió, videó, és e-book ) élvezetessé teszi a várakozással töltött időt. MicroSD kártyán magaddal viheted a zenegyűjteményed, kedvenc sorozatod, filmedet, vagy a könyveidet!dióján és máris hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, vagy a navigáció instrukcióit az autó hangrendszerén!

 

Multimédiás képességek

MP3, WMA, WAV és flash fájlok (SWF) fájlok lejátszása
ASF,AVI,WMV,3GP,MP4,FLV videók lejátszása (egyes fájlok lejátszása - a használt kodektől függően - nem támogatott, a lejátszandó videók átalakítására bizonyos esetekben szükség lehet)
Digitális fotóalbum (E-Album, JPG, GIF, BMP, PNG képfájlok megjelenítése)
Lejátszás sorrendben vagy véletlenszerűen
Ismételt lejátszás
Teljes képernyős megjelenítési lehetőség
Képek nagyítása, kicsinyítése, forgatása
Háttérkép beállítási lehetőség
E-book olvasó

 

 

Termékjellemzők:

Bluetooth® kihangosító és tárcsázó funkciók 
5" colos érintés érzékeny TFT kijelző
FM transmitter

Műszaki adatok áttekintése

Processzor
Típus MediaTek (MT3351),ARM11 CPU
Órajelfrekvencia 468 Mhz
Navigációs hardver
GPS lapka Sirf Star III
GPS csatornák 20
Antenna Beépített
Akkumulátor
Akkumulátor típusa Beépített Líthium ionos
Akkumulátor kapacitása 1200 mAh
Memória
Belső RAM memória 128 Mb
Belső ROM memória 4 Gb Nand Flash
Memória kártya foglalat Micro SD ( Max. 8 Gb ) opcionális
Kijelző
Kijelző felbontása 480 x 272
Kijelző mérete 5" (12,7 cm)
Kijelző tájolása fekvő
Audió
Hangszóró Beépített, mono 1,5 Watt
Mikrofon Beépített
Fülhallgató csatlakozó 3,5 mm kimenet
Méretek
Szélesség 134 mm
Magasság 82 mm
Mélység 12.5 mm

 

Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv: >>>PDF<<<

(A PDF fájlokat az Adobe Acrobat Reader-rel nyithatja meg. A legfrissebb verziót letöltheti az Adobe honlapjáról: download)